bugün

entry'ler (1349)

aslan burcu erkeği

sıcacıktır, kendisi kral olduğu kadar kadınını da kraliçesi yapar, keyfine düşkündür, lüksü sever güzeli sever ihtişamı sever. ama akıllı değildir. bi iltifata karnını açan insan akıllı değildir. zaafları çok bellidir kolay kaldırılır. maddiyata önem verir ama maddiyatı sevdiklerinin ayaklarına serer. çok iyi bir eş çok iyi bir baba çok iyi bir evlat olur. çok iyi bir arkadaş kardeş olur. yalan dolan onu soğutur uzaklaştırır dürüsttür ama dümdüz değildir. tehlikeli yolları vardır çözemezsin. uğraşmasını da sever uğraştırmasını da. dümdüzdür ama kolay elde edilmek istemez çünkü elde edilemeyeceğine inanır ama elde edilmeyince üzülür. kendisi gibi iddialı insanları toplar çevresine. ego boost yapar ama kulağı geçen boynuzu da kesip atmasını bilir. heyecanlı sevecen ama siniri de yakıp kül eden cinstendir. terazi kadınından başkası biraz zor paklar. terazi kadınını da aslan erkeği sakinleştirir zaten. hava ateşi körükler, ateş havayı yükseltir...

sözlük yazarlarının itirafları

kendimi kandırıyorum.

sözlüğün çok saçma olması

zamanla öyle bir hal aldı tabi ama yapacak bir şey yok gene de kopamıyoruz bomboş...

2019 da bekaret tartışmak

artık baymaya başlayan konudur. milletin amına götüne ne soktuğundan çükünü nereye soktuğundan size ne yav. beğenmiyorsan öyle biri ile birlikte olmazsın. bu kadar. bunun muhabbetini yapmak nece vasıfsızlıktır?

sevilen kişi uğruna kaybedilen şeyler

hiçbir şey değilse bile zamandır. ama sevdiğin kişi söz konusuysa buna kayıp denmesi ne kadar doğrudur, yahut kayıpsa o kişinin sevdiğiniz insan olması ne kadar gerçektir, tartışılır...

ayrılılan kızın hemen başka ilişkiye başlaması

boş yapmayın gereksiz duyar kasmayın yok erkekler şöyle kadınlar böyle. insan olan herkesin duyguları vardır. herkes duygusaldır. sevmişse herkes üzülür. ama herkesin atlatma süresi farklıdır. isteyen istediği zaman yeni ilişkiye başlayabilir. kimse kimseye belirli bir süre kısıtı koyamaz. mutlu edemediğiniz insanın mutlu olduğunu gördüğünüzde hasedinizden çatlayacağınıza siz de hayatınızda mutlu olmaya çalışın bence.

91 oscar ödül töreni

en iyi film ödülünü green book aldı. saçma bir tören. boşuna uykusuz kaldım leş.

91 oscar ödül töreni

Roma gibi boktan bir filmin neredeyse bütün ödülleri aldığı tören. bu seneki oscar çok sıktı. bomboş. saçma sapan adaylıklar saçma sapan ödüller falan ne bu.?

sigaraya her gün 12 lira veren insan

param bitince sarma alıyorum tam bir kamyoncuyum çünkü 3,5 tl ımyeah.

sözlük kızlarının sıradan insanlar olması

(bkz: sözlük kızlarının masadan insanlar olması)

öldüm vurmayın.

hoşlandığı erkeğe açılan kız

götünde patlayacaktır lakin en doğrusunu yapmıştır. sevmenin tarafı olmaz. seven sevdiğini sevdiğine söylemeli. naz Max boş işler...

spagetti tanga giyen bir kaşarın gerçek amacı

What the fuck is spagetti tanga len mq?

freddy mercury nin bismillah demesi

bohemian rapsody şarkısında geçer. içli içli BiSMiLLAH diye bağırır. müslüman oldu falan filan diye bir şeyler vardo. adam zaten Fas asıllı yanlış hatırlamıyorsam ama her neyse amaan.

jüpiter

güneş sistemindeki en büyük gezegendir. gazlardan oluşan bu gezegen, güneşe uzaklıklarına göre sıralandığında 5. sırada yer alır.

roma mitolojisinde tanrıların kralı olan Jüpiter yunan mitolojisindeki zeusa denktir. kardeşleri Neptün ve plüto dur. Neptün poseidon plüto hades e tekabül eder. nitekim plüto nun gezegenlikten çıkarılması ve dışlanması mitolojide hades in olimposlu tanrılar arasında dışlanarak yer altına "hükümdar" olmasına benzemektedir.

sistemdeki en büyük gezegen olan Jüpiter 56 tane uyduya sahiptir ve bu uydularının bir kısmı kendisi gibi gazlardan bit kısmı da kararlardan oluşmaktadır. hatta bazı uyduları mitolojide zeus un metresleri, sevgililerinin adını almaktadır.

(karısı hera, Roma mitolojisinde juno/luna olarak bilinir, dünyanın uyudusu olan ay A tekabül etmektedir ki enteresan)

Jüpiter in uydularından kendisine yakınlık derecesine göre ikinci sırada bulunan Europa galileo nun bulduğu dört büyük uydudan biridir ve dünya ile çok benzemekte olan bu uydu astronomik araştırmalar açısından oldukça ilgilenilmiştir.

astrolojide de zodyakda dolaşırken bir girdiği evde 1 sene kalır. her burcu 1 sene boyunca tek tek etkileyen jupiter bulunduğu ev ve burca bulunduğu süre boyunca şans getirir. büyük bir gezegen olduğu için etkisi de büyüktür.

lcw den giyinmenin lüks olduğu zamanlar

toybox ve kinder surprise in deli gibi tüketildiği zaman ile aynı zamandır. maymun olurdu bi de hemen hemen her kıyafetin ortasında burasında. o bi statüydü. kaliteliydi bir de öyle dikiş yeri sağdan sola kaya tişörtler yoktu. çok güzel zamanlardı be niye böyle oldu?

ideal erkek boyu

185tir. 2 ye kadar yolu vardır. daha kısa da olabilir tabiki kimseyi küçümsemiyorum ama 165 boyunda biri olarak yanımda kapı gibi bir erkek olmasını isterim ne yalan söyleyeyim. topuklu giydiğinde bile erkek senden uzun olmalı ya...

sözlükte siyasetten uzak kalmak

mümkansızdır.

evlatlık alındığınızı öğrenseniz ne yapardınız

biliyodum amk der hayatıma devam ederim. dram yaratmaya gerek yok.

vücudunu değil beynini geliştir kezoluğu

tipini ilk gördüğümde keko deyip sonra konuşmasına fikirlerine aşık olduğum yazar beyanı.

ne güzel uzaklaştırıyor kızları kendinden. aferim aslanım böyle ol. *

kısa saçlı hatun çekiciliği

nasıl mutlu oldum okuyunca başlığı yav.

dört senedir kısa saçlıyım. ondan öncesinde de öyle kıçıma kadar değildi ama bi belime kadar vardı. uzun gür dalgalı falan. hazırlık bitti bölüme geçtim çat diye bi kestirdim. dünya bunu bekliyormuş arkadaşlar.

şimdilerde sıkıldım kısa saçtan. savura savura headbang yaptığım uzun saçlarımı özledim gene uzatacağım derken gene kestirdim.

kendimi kısa saçla hep beğendim ama son kesimden sonra depresyona girdim şu entry ler nasıl mutlu etti be.

modern kadın çekiciliğidir.